woensdag 4 juli 2012

Even een update!

Zo...even tijd voor een update, anders gaat het wel erg lang duren voordat jullie wat van mij vernemen. Op het moment ben ik bezig met een poncho met de Bavarian stitch voor mijzelf. Het is een wat groter project dus gaat wat meer tijd kosten.
Mijn tennisarm speelt af en toe op dus moet ik het ook nog eens wat rustiger aan gaan doen.

Om de tijd die ik daarmee overhoud anders in te vullen heb ik een e-reader aangeschaft, die ik in de vakantie natuurlijk lekker ga gebruiken om boeken te lezen (en nu dus al om af en toe even mijn arm rust te geven), maar ook om haakpatronen op te zetten.
Zo hoef ik niet mijn hele map met patroontjes mee te nemen. In het bestandje op de ereader kan ik met de stylus notities aanbrengen en weghalen, dus de toeren afvinken is geen probleem. Geen gedoe met wegwaaiende papieren meer, wat een genot!

Even een foto van mijn poncho in wording. Heb inmiddels 3 panden af, er volgt er nog 1. Dan in elkaar haken, wat me op het oog simpel leek, maar nog best lastig gaat worden denk ik zo.

2 opmerkingen:

  1. oooo ziet er al goed uit!! kom je uit met je garen? heb inmiddels nieuwe besteld, maar heb ook nog wel een paar bolletjes liggen, ben erg benieuwd naar het eindresultaat !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben er precies door nu. Heb dus nog 4 nodig voor pand 4 en 1 voor het in elkaar haken.

      Verwijderen