vrijdag 16 november 2012

Holy Stitch!

Eindelijk ben ik een beetje aan het bijkomen van afgelopen weekend. Wat was het gezellig met Margriet en wat was het druk!

Leuke dingen beleeft en ook wat gehaakte spullen verkocht. Op Margriet haar blog kunnen jullie foto's en onze belevenissen rustig nalezen.

Ook nog een heeeel erg leuk idee gezien van onze onderbuurvrouw in het cellencomplex. Garen gekocht en nu druk aan de haak. Hier een korte preview. Als het klaar is volgt uiteraard weer een foto collage!De verschillen zijn moeilijk te zien, maar hier gebruik ik zwart, antraciet, grijs en ecru. Een vierde granny met ook ecru in het midden hoort er ook bij (nog geen foto van). Verschillen zijn dan bijv. dat zwart en antraciet omgedraaid zijn. Het zijn granny's van 20x20 cm. Nog even geduld dus!

2 opmerkingen:

 1. Het was daar inderdaad super leuk vertoeven bij Holy Stitch. Leuk je ontmoet te hebben. Je nieuwe haakproject wordt prachtig. Granny haken is zo verslavend!!
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo verslavend dat ik sinds dinsdag al 10 van de 25 grote granny's die nodig zijn af heb :-). Het was er idd erg leuk en gezellig, maar ook heel erg druk. We gaan dus voor de kerstmarkt goed uitrusten (in gezelschap van een haaknaald uiteraard) zodat we de drukte die dan verwacht wordt aankunnen ;-).
   Wellicht zien we dan nog een keer?
   Groetjes Annelies

   Verwijderen